E-mail: hi@familyfully.com

Allt du måste veta om Amanda Bynes

Amanda Bynes är en amerikansk skådespelerska som är känd för att vara en av Hollywoods mest älskade barnskådespelare. Hon fick erkännande för sitt bidrag till TV och filmer under hela 1990- och 2000-talen. Amanda Bynes har varit i nyheterna under de senaste åren på grund av sin konservatorkamp såväl som sina psykiska problem. Nyligen avslutades hennes konservatorium av en domare i Kalifornien den 22 mars 2022. Fans har saknat henne och försökt ta reda på var hon befinner sig eftersom hon har varit borta från rampljuset länge nu. Vi har försökt att täcka allt om Amanda Bynes i vår artikel idag.

Amanda Bynes: Varje detalj om den amerikanska skådespelerskan
Det har varit länge sedan fansen fick till se Amanda Bynes på deras skärmar.

Amanda Bynes tidiga liv
Amanda Laura Bynes föddes 1986 i Thousand Oaks, Kalifornien. Hon har tre syskon. Hon började sin karriär som professionell skådespelare när hon var bara sju år gammal genom att medverka i en tv-reklam för Buncha Crunch-godis.

Filmer och tv-program med Amanda Bynes i huvudrollen
Bynes började sin karriär inom filmbranschen när hon var 10 år gammal i sketchkomediserien “All That” under fyra år från 1996 till 2000. Hon var senare med i “The Amanda Show” i tre år från 1999 till 2002. Hon porträtterade olika roller i serien fram till hennes avgång 2002 från sitcoms. Hon fick både namn och berömmelse för sitt skådespeleri i Nickelodeon sitcoms. Hon tilldelades TV-skådespelerskans favoritpris år 2000 av Nickelodeon Kids’ Choice Awards för “All That” och nominerades fyra gånger för The Amanda Show. Hon gjorde sin filmdebut med filmen “Big Fat Liar” från 2002 genom att porträttera en biroll. Hon fortsatte sedan med att spela i många framgångsrika filmer och tv-serier. Några av hennes uppmärksammade filmer är den romantiska komedin Love Wrecked år 2005, sportkomedin She’s The Man 2006, Hairspray, Sydney White 2007 och Dramakomedin Easy A år 2010. 2010 började hon spela in för hennes kommande film “Hall Pass” men hon hoppade senare av filmen och tillkännagav senare sitt beslut om en obestämd paus från skådespeleriet. I mer än ett decennium nu har vi inte sett henne på bioduken. Bynes åtalades för körning under påverkan i West Hollywood-området år 2012, men anklagelserna lades ner efter ett par år och hon fick tre års skyddstillsyn. Hon åtalades återigen för hänsynslöst fara och innehav av droger när hon hittades rökande i sin Manhattan-lägenhets lobby i maj 2013. Efter att en rad problem med psykisk hälsa och missbruk rapporterades att hon placerades under ett tillfälligt konservatorium 2013. Det har avslöjats senare har den domaren beslutat att hennes konservatorium måste förlängas med tio år till fram till 2023. Enligt rättshandlingar som vissa medieföretag tagit del av beslutade en domare att Bynes skulle fortsätta att vara under domstolens skydd i ytterligare ett par år.

Amanda Bynes Relationsstatus
År 2001 hade Bynes ett förhållande med sin motspelare Taran Killam men det varade i bara ett år. Bynes, 17, dejtade då Nick Zano, 24, året därpå och bröt upp igen 2004. Hennes senaste förhållande avslöjades på hennes Instagramsida förra året 2020 med Paul Michael. Hon avslöjade deras förlovning men det avbröts efter tre veckor. Det visade sig senare att deras tillkännagivande om uppbrottet var en bluff då Michael sa att deras Instagram-konton hackades. Bynes delade ett ultraljudsfoto i mars 2020 på sitt Instagram-konto med en bildtext som säger att de väntar sitt första barn. Men hennes inlägg raderades efter en tid och hennes advokat sa att paret inte väntade barn.

Amanda Bynes och hennes konservatorskapsstrid
Amanda Bynes var under juridiska begränsningar för ett konservatorskap. För sju år sedan twittrade hon om sin bipolära diagnos. Denna information gav en antydan om hennes drogberoende. På grund av användningen av droger kunde hon inte fatta sammanhängande beslut och Lynn Organ, fick hennes mamma rätten att bli hennes konservator. Nickelodeon-stjärnan behöver ta tillstånd från sin mamma för att fatta ekonomiska beslut. För tre år sedan lämnades pappersarbete in 2018 för att fortsätta konservatorskapet i ett par år till. Förra året i februari 2020 uppdaterade Bynes sitt Instagram-konto med en förklaring att hon inte längre känner behovet av att ha en konservator och behöver stöd från sina fans. Hennes mamma Lynn Organ lämnade nyligen in en statusrapport i juli 2021 där en domare beslutade att förlänga konservatorskapet ytterligare till den 8 mars 2023, efter att ha granskat hennes dokument. Bynes ville slåss och gick till och med till domstol efter att hennes konservatorium förlängdes till 2023 i september 2021. Men hennes ansträngningar gick förgäves eftersom domstolen inte accepterade hennes begäran om frihet. Men hennes advokat försvarade enligt uppgift domstolens dom genom att säga: “Hennes konservatorium förlängs inte till mars 2023. Det är öppet dag till dag.” Han sa vidare, “En statusrapport om hennes hälsa och välbefinnande har nyligen lämnats in och godkänts av domstolen. Enligt lag ska nästa lägesrapport göras om två år. Hennes konservatorium kommer att upphöra när det inte längre är lämpligt för Amanda.” Nyligen avslutades Amanda Bynes konservatorium den 22 mars vilket kommer att avsluta det juridiska arrangemanget. Bynes verkar vara väldigt glad när hon förmedlade sitt tack till fansen för deras beskydd. Hon är nu oberoende för att fatta beslut om sitt liv och har friheten att göra sina egna val.

Vad gör Amanda Bynes nu?
Bynes har varit borta från rampljuset ett tag nu. Förra året i oktober 2020 sågs hon fira sitt ettåriga förhållande med Paul Micheal. Hon brukade ge uppdateringar om sin mentala hälsa till sina fans på sociala medier. Hon postade meddelanden som sa: “Får min kandidatexamen från FIDM [Fashion Institute of Design & Merchandising]”, “Tar onlinekurser och försöker få en 4,0 GPA:]. Ser fram emot att starta min webbutik i framtiden” och “Spenderat de senaste två månaderna i behandling. Arbetade med att hantera färdigheter för att hjälpa till med min sociala ångest som fick mig att hoppa av skolan för månader sedan.”

Var är Amanda Bynes nu?
Tre år tillbaka 2018 hon sa att hon planerar att göra en comeback till tv-skådespeleriet. I inlägget nedan som delades den 30 juni 2018 delade Bynes ett meddelande för att tacka sina fans och för att avslöja att hon har jobbat på sig själv. Det kom ingen uppdatering efter det och hon har enligt uppgift varit borta från den offentliga bländningen i mer än ett år nu. En källa nära Amanda Bynes sa dock att hon har sin resplan klar till New York i juni månad 2022 för att arbeta med att utveckla en parfym som kommer att vara redo att lanseras på marknaden i år.

Finns Amanda Bynes där på Instagram nu?
Går efter en tweet som delas på Amanda Bynes Twitterkonto @amandabynes, hennes Instagramkonto är @amandabynesreal som inte har några inlägg. Men hennes officiella Instagram-handtag tros vara @rlamandabynes vars senaste inlägg delades den 11 september 2020. Ta en titt på det nedan: Hon har återigen skapat sitt nya Instagram-handtag (@amanda.bynes1986) som har 111 000 följare. Vi kan dock inte verifiera om detta är den riktiga. Hon publicerade en video nyligen i mars 2022.

Amanda Bynes nettovärde
Amanda Bynes nettovärde beräknas vara 6 miljoner USD från och med 2022. Nåväl, för nu , fansen behöver helt enkelt vänta och se om Amanda Bynes gör comeback till skådespeleriet eller inte. Bara tiden kommer att utvisa vad skådespelerskan har i beredskap!

E-mail: hi@familyfully.com