E-mail: hi@familyfully.com

Bruce Willis går igenom “verkligen svåra tider”: Sylvester Stallone

National Health Service (NHS) i Storbritannien definierar afasi som ett psykologiskt tillstånd där en person har svårt att tala och förstå.

Ge en hälsouppdatering om Hollywoodstjärnan Bruce Willis, som lider av en psykologiskt tillstånd som kallas afasi, hans vän Sylvester Stallone sa att skådespelaren går igenom en tuff tid.
“Bruce går igenom några riktigt, riktigt svåra tider. Så han har varit slags incommunicado”, sa Stallone i en intervju med Hollywood Reporter som publicerades denna vecka. Rocky-skådespelaren tillade att att inte prata med Willis “dödar mig” och “det är så sorgligt.” Afasi är ett tillstånd som påverkar språkkunskapen. National Health Service (NHS) i Storbritannien definierar afasi som ett psykologiskt tillstånd där en person har svårt att tala och förstå. Tillståndet innebär att skådespelaren en dag kan förlora förmågan att förstå eller uttrycka tal.

Sextiosjuårige Bruce Willis hälsoproblem avslöjades först i mars 2022. Hans familj hade då meddelat att den legendariske skådespelaren skulle gå bort från sin karriär efter att ha fått diagnosen afasi och kommer inte längre att vara i rampljuset. Vid den tiden löd hans familjeförklaring: “Till Bruces fantastiska supportrar, som familj, ville vi dela med oss av att vår älskade Bruce har upplevt vissa hälsoproblem och nyligen har diagnostiserats med afasi, vilket påverkar hans kognitiva förmågor. Som ett resultat av detta och med mycket omtanke, går Bruce bort från karriären som har betytt så mycket för honom.”

Mr Stallone, en långvarig kompis till Bruce Willis var en av de första vännerna att tala offentligt redan i mars när hans diagnos avslöjades för fansen. Skådespelaren hade delat en gammal bild på skådespelaren, tillsammans med en hjärtlig bildtext på Instagram. “Vi går långt tillbaka. Ber för det bästa för dig och din underbara familj”, hade han skrivit.

E-mail: hi@familyfully.com