E-mail: hi@familyfully.com

“Bridgerton”-stjärnan Phoebe Dynevor säger att koreografen hjälpte henne mitt i “helt utvecklad panikattack” på inspelningen

  • I “Inside Bridgerton” mindes Phoebe Dynevor en panikattack på inspelningsplatsen under inspelningen av säsong ett.
  • Hon sa att koreografen Jack Murphy trodde att hon bara var “självmedveten”.
  • Men hon berättade för författarna till boken att han hjälpte till att föra henne “till en plats för bemyndigande.”

“Bridgerton”-stjärnan Phoebe Dynevor sa att en showkoreograf hjälpte henne att övervinna en “helt utvecklad panikattack” när hon filmade en svår scen i säsong ett.

Förra året berättade breakoutstjärnan Dynevor för Grazia att hon fick en panikattack innan hon spelade in ett särskilt stort ögonblick i säsong ett , avsnitt tre, där hennes karaktär, Daphne, går in i Ingenue Ball och alla tittar på när hon går nerför trappan. Dynevor sa att detta var “en av de svåraste scenerna att spela in” eftersom hon kände sig som “bajs” på dagen.

I “Inside Bridgerton”, en ny bok om tillkomsten av de två första säsongerna av den populära Netflix-serien, Dynevor och koreografen Jack Murphy berättade hur skådespelaren fick modet att gå vidare med scenen.

Enligt Murphy kom Dynevor fram till honom under repetitionen för scenen för att säga hon var osäker på hur hon skulle framföra scenen.

Murphy sa i boken bakom kulisserna: “Jag sa till henne: ‘Du känner dig själv -medveten när du kommer ner för trappan för att alla tittar på dig. Så du spelar känslan, inte handlingen. När du kommer ner för trappan inser du – och det finns en övergång – att du måste få “någon annan” att känna sig obekväm. Och du kommer att manipulera prinsen för att göra det. Så sluta rikta in dig på din känsla och spela handlingen.'”

Dynevor tillade: “Det är väldigt generöst att Jack Murphy sa att jag bara var självmedveten. Jag var inte bara obekväm, jag hade en hel panikattack! Jag hade vaknat och kände mig som en hög med bajs. Bara en av de där olyckliga dagarna som vi alla har där vi helt enkelt inte mår bra med oss själva.”

Hon fortsatte: “Och sedan var jag tvungen att göra den här scenen där jag går ner för trappan medans alla stirrar på mig – det var så svårt att konfrontera alla dessa ögon. Man behöver alltid en avsikt i en scen, och jag kände helt enkelt inte att jag förtjänade att få uppmärksamhet i hela rummet. Jag kände mig alldeles för ofullkomlig.”

Dynevor fortsatte med att säga att Murphys råd verkligen hjälpte henne genom att filma scenen. “Jag hade ett riktigt ögonblick med Jack där han coachade mig till en plats för bemyndigande, men det var en riktigt svår scen att filma – jag ville fly!” sa hon.

E-mail: hi@familyfully.com